1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Dinsdag 5 juni a.s.: informatieavond over CPO in Meerstad

Dinsdag 5 juni a.s.: informatieavond over CPO in Meerstad

Samen met uw toekomstige buren zelf een huis ontwerpen en bouwen naar uw wensen? Kuub (centrum voor particuliere bouw) maakt het mogelijk met het project ‘Meer Wonen’ in Meeroevers.  De eerste fase biedt ruimte aan 10 vrijstaande woningen. De locatie ligt tussen bestaande karakteristieke boerderijen en belooft een gezellige woonbuurt te worden met fruitbomen langs de straten en veel groen.

Wilt u graag meer over weten dit project? Kom dan op dinsdag 5 juni a.s. naar de informatieavond over ‘Meer Wonen’. Tijdens deze avond zal Kuub u o.a. uitleg geven over de eerste projectstappen en horen zij graag wat u daar van vindt. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar meerwonen@kuub.info.

Informatieavond
Datum:           Dinsdag 5 juni 2012
Tijd:                20:00 uur
Locatie:          Het Paleis, Boterdiep 111 te Groningen

Win een ballonvaart!
Tijdens de informatieavond wordt ook bekend gemaakt wie de winnaar is van de ballonvaart. U maakt nog tot en met 4 juni a.s. kans op twee kaarten voor een ballonvaart door uw woonwensen met ons te delen.

Download het wenskaartje via www.kuub.info/meerwonen, vul uw wensen in en misschien vliegt u dan op 1 september 2012 over Stad of Ommeland.  Mail het kaartje naar meerwonen@kuub.info of stuur het kaartje op naar postbus 8051 9702 KB Groningen.