1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Informatiemarkt voor bewoners

Informatiemarkt voor bewoners

Meerstad is volop in beweging. We kijken terug op een actief 2017. Zo gaven we het startsein voor de eerste woningen in Tersluis, beleefden we een mooi evenementenseizoen en wordt P+R Meerstad geleidelijk aan in gebruik genomen. Bovendien mochten we opnieuw een groot aantal nieuwe bewoners verwelkomen.

In 2018 gaan we vol energie door met de ontwikkeling van Meerstad. Zo krijgt bijvoorbeeld de wijk Tersluis steeds meer vorm, werken we verder aan de realisatie van het bijzondere park en de aanleg van de pier aan de Zijlkade, en maken we met inbreng van omwonenden een ontwerp voor de nieuwe ontsluitingsweg van Meerstad. Daarnaast tekenen we aan de eerst volgende nieuwe wijken en geven voorzieningen daarin gaandeweg een plek.

Wilt u weten hoe de actuele plannen voor Meerstad er uitzien, welke werkzaamheden we verwachten en wat dit voor u betekent? Kom dan naar onze informatiemarkt op:

Datum: dinsdag 16 januari 2018
Tijd: tussen 19:00 uur en 20:30 uur
Locatie: Informatiecentrum Meerstad, Waterviolier 2

U kunt op elk gewenst moment binnen lopen. Onze medewerkers zijn aanwezig om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden.