Inschrijving 4e editie MEER-run gestart!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Inschrijving 4e editie MEER-run gestart!

Inschrijving 4e editie MEER-run gestart!

MEER-RUN 17 MEI 2019

Hé hardloper, op vrijdag 17 mei 2019 is het weer zo ver. Dan vindt de 4e editie van de MEER-run plaats! Deze recreatieve hardloopwedstrijd, met tijdregistratie, voert dwars door het leefgebied en de natuur van Meerstad en de historische dorpskernen van Middelbert en Engelbert. 

De MEER-run biedt iedereen een leuke uitdaging. Kies voor de route van 7 km of loop de langste route van 14 km. Voor de kleinsten houden we het wat korter. Voor hen hebben we routes van 500 m. en 1.000 m. De routes voeren je over verharde en onverharde wegen, dwars door het gebied! 

De één rent zo snel mogelijk naar de finishlijn, de ander loopt recreatief. Hoe dan ook, iedereen geniet onderweg volop van de adembenemende uitzichten langs de route. Ervaar de rust, de natuur en de historie van dit gebied. 

De MEER-run is er om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan de (hard)loopsport en te laten genieten van de veelzijdigheid en bijzonderheid die dit stadsdeel te bieden heeft.

INSCHRIJVEN

Wie mee wil doen met de MEER-run kan zich inschrijven tot en met vrijdag 10 mei 2019. De kosten voor deelname aan de MEER-run bedragen €7,50 en de kosten voor de Kidsrun bedragen €2,50. Alle overige informatie en praktische zaken over de MEER-run zijn te vinden op meer-run.nl. Op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes? Check dan de speciale Facebookpagina.

Direct inschrijven