GEANNULEERD Inschrijving 5e editie MEER-run gestart!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. GEANNULEERD Inschrijving 5e editie MEER-run gestart!

GEANNULEERD Inschrijving 5e editie MEER-run gestart!

LET OP: Vanwege de verlengde maatregelen rondom corona is de MEER-run afgelast, het evenement wordt ook niet op een ander moment dit jaar georganiseerd. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven krijgen hun geld terug.

MEER-run 15 mei 2020

Loop jij vrijdag 15 mei mee met de 5e editie van de MEER-run? Deze recreatieve hardloopwedstrijd, met tijdregistratie, voert dwars door het leefgebied en de natuur van Meerstad. Wat begon met een tiental deelnemers, is inmiddels uitgegroeid tot een uitdagend hardloopevenement met een paar honderd lopers.

Nieuwe route

Meerstad groeit en de MEER-run groeit mee. Tot op heden was de route gebaseerd op het ‘Ommetje’, een recreatieve wandelroute door Meerstad en historische dorpskernen van Middelbert en Engelbert. Voor de 5e editie van de MEER-run hebben we een nieuwe route uitgestippeld. Het stadsdeel Meerstad is ondertussen flink gegroeid en biedt ruimte voor een uitdagende hardlooproute dwars door het gebied. Zo kom je door het nieuwe Park Meerstad en geniet je al rennend van de uitzichten over het Woldmeer.

Kies je afstand

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Ga voor de route van 6 km of loop de langste route van 12 km. Voor jongere deelnemers is er de KIDS-run met afstanden van 500 en 1000 meter.

Inschrijven

Wie mee wil lopen kan zich inschrijven tot en met vrijdag 8 mei 2020. De kosten voor deelname aan de MEER-run bedragen € 7,50 en de kosten voor de KIDS-run bedragen € 2,50. Alle overige informatie en praktische zaken over de MEER-run zijn te vinden op meer-run.nl. Op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes? Check dan de speciale Facebookpagina.