Kom naar de Verkoopmanifestatie Meerstad op 1 juli a.s.!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Kom naar de Verkoopmanifestatie Meerstad op 1 juli a.s.!

Kom naar de Verkoopmanifestatie Meerstad op 1 juli a.s.!

Wie op zoek is naar het ultieme vakantiegevoel, iedere dag weer, is op 1 juli a.s. bij ons op het goede adres!
Op deze dag vindt namelijk van 11.00 – 15.00 uur onze verkoopmanifestatie plaats in het informatie- en verkoopcentrum Meerstad.
Naast de presentaties van het actuele woning- en kavelaanbod zijn er meerdere nieuwe projecten waarvan de verkoop of pre-sale op 1 juli van start gaat. We hebben dus, samen met de betrokken makelaars en ontwikkelaars, een aantal echte primeurs voor je. Kom en ontdek ‘de vele smaken’ van dit unieke woongebied!

Actuele én nieuwe woonmogelijkheden
In Meeroevers en ook de nieuwste wijk Tersluis zijn er geweldige woonmogelijkheden; van rijwoning tot vrijstaand, van waterwoning tot appartement én prachtig gelegen eilandkavels, voor wie zijn eigen droomhuis wil bouwen. Er is dus volop keuze in woningtype, prijssegment en ook in woonsfeer. Zoals wonen op of aan het prachtige Woldmeer, aan de haven of aan de rand van het unieke park dat nu wordt aangelegd. Wie liever ruim en vrij woont of juist wat meer dorps met de brede school dichtbij, vindt in Meerstad ook tal van mogelijkheden. Aanwezige bewoners kunnen je hier tijdens de manifestatie meer over vertellen en natuurlijk informeren wij je ook graag over alle ontwikkelingen. Zoals op het gebied van woningbouw, recreatie, voorzieningen en bereikbaarheid!

Informatie- en verkoopcentrum Meerstad
Zin om te wonen met veel ruimte, water en groen om je heen? Met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? We verwelkomen je graag op 1 juli in ons Informatiecentrum aan de Waterviolier 2 in Meerstad.
Tijdens de manifestatie liggen o.a. de verkoopbrochures of -flyers gereed van alle woningbouwprojecten in verkoop én nieuw in verkoop. De projecten die in voorverkoop gaan presenteren hun eerste impressiebeeld(en) en vanaf richtprijzen.