GEANNULEERD – Kom van 19 t/m 21 november naar de Nieuwbouw/verbouw XL beurs
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. GEANNULEERD – Kom van 19 t/m 21 november naar de Nieuwbouw/verbouw XL beurs

GEANNULEERD – Kom van 19 t/m 21 november naar de Nieuwbouw/verbouw XL beurs

LET OP: in verband met de nieuwe corona maatregelen gaat de Nieuwbouw/verbouw XL beurs in MartiniPlaza helaas niet door.

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 november a.s. vindt in Martiniplaza het grootste nieuwbouw-evenement van Groningen plaats. In onze stand vertellen we jou graag alles over het mooie Meerstad en de mogelijkheden om jouw woondroom te realiseren. Zoals in een van onze allernieuwste woonwijk De Zeilen.

De Zeilen
Het waterrijke De Zeilen verrijst in het Noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel weids en ruim als intiem en dorps.

Actueel woning- en kavelaanbod
Wie benieuwd is naar de ontwikkelingen en actuele woonmogelijkheden in de wijk De Zeilen, kan hier tijdens de beurs alles over horen. Daarnaast presenteren we ook het toekomstige aanbod in deze en andere wijken.

Kortom, kom langs in stand B2 in de Martiniplaza en laat je inspireren! Tijdens de beurs presenteren we bovendien onze maquette met alle vier de wijken in Meerstad: Meeroevers, Groenewei, Tersluis en De Zeilen. De entree is gratis, maar bestel wel vooraf je kaarten voor een bepaald tijdslot. Eenmaal binnen, mag je zo lang blijven als je wilt. Toch liever het pure Meerstad-gevoel ervaren? Proef dan de sfeer in Meerstad zelf en breng eens een bezoek aan ons informatie- en verkoopcentrum. Kijk voor de actuele openingstijden op onze pagina contact op deze website. Je bent van harte welkom!

Voor alle informatie over de beurs ga je naar de site van Nieuwbouw XL.

LET OP: IN VERBAND MET ONZE AANWEZIGHEID OP DE BEURS IS ONS INFORMATIE- EN VERKOOPCENTRUM OP ZATERDAG 20 NOVEMBER GESLOTEN. ONZE MAQUETTE WORDT VANAF 16 NOVEMBER AL NAAR DE BEURS VERVOERD, DUS DEZE STAAT EEN WEEK NIET IN ONS INFORMATIECENTRUM.