Laat je verrassen op Wonen & Co de beurs!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Laat je verrassen op Wonen & Co de beurs!

Laat je verrassen op Wonen & Co de beurs!

Het leukste en best bezochte woonevent van Noord Nederland staat weer voor de deur: Wonen & Co! Van 17 t/m 20 maart kunt u in onze stand op een bijzondere manier kennismaken met Tersluis, de nieuwe wijk van Meerstad. Hoe? Dat verklappen we natuurlijk nog niet. Maar dat het een kans is om alvast meer te zien, te horen en te beleven van deze unieke plek aan het water, staat vast. Nieuwsgierig? Kom langs en laat u verrassen!
En vergeet dan niet onze speciale uitnodiging mee te nemen, met daarin DE datum van start voorverkoop van de eerste woningen en vrije (water)kavels in Tersluis.

Gratis entree
De entreeprijs bedraagt €11,50 maar we verloten ook een paar kaarten. Dus, wilt u al dit leuks niet missen? Stuur ons dan voor uiterlijk 15 maart een mail voorzien van uw gegevens via info@meerstad.eu onder vermelding van ‘winactie kaarten Wonen & Co’. Dan kunt u straks misschien tijdens een van de beursdagen gewoon gratis naar binnen! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer informatie
Op de beurswebsite van Wonen & Co vindt u het meest actuele nieuws, het overzicht van alle activiteiten, openingstijden en andere nuttige informatie over het woonevent.

En komt u niet naar Wonen & Co de beurs in Martiniplaza volgende week? Hou dan goed onze site in de gaten want het is bijna ‘Tijd voor Tersluis!’.

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op 19 & 20 maart gesloten.