Laatste dag Vlottendorp afgelast
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Laatste dag Vlottendorp afgelast

Laatste dag Vlottendorp afgelast

Na twee geweldige dagen Vlottendorp met vele enthousiaste kinderen die er fanatiek op los bouwden aan hun eigen vlotten hebben we tot onze spijt moeten besluiten om de laatste dag Vlottendorp niet door te laten gaan.

Gisteravond kreeg de organisatie de mededeling dat een van de deelnemende kinderen corona heeft. In overleg met een GGD-arts, en om geen risico’s te nemen, is besloten om de laatste dag Vlottendorp niet door te laten gaan. Dat is natuurlijk enorm spijtig voor alle kinderen en de vrijwilligers die zich hebben ingezet voor Vlottendorp. Echter in deze tijden moeten we doen wat het meest verstandig is en geen risico’s nemen. Alle activiteiten rondom Vlottendorp zijn dus vandaag afgelast.

Uiteraard zijn de direct betrokkenen, zoals alle ouders en de vrijwilligers, rechtstreeks geïnformeerd. Ouders die alsnog vragen hebben over wat ze moeten doen, kunnen terecht bij GGD Groningen via de website: https://ggd.groningen.nl/ of telefoonnummer 050-367 40 00. Met overige vragen kunnen ouders terecht bij de organisatie van Vlottendorp.