Lantaarntocht als afsluiting succesvol maisdoolhofseizoen 2019
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Lantaarntocht als afsluiting succesvol maisdoolhofseizoen 2019

Lantaarntocht als afsluiting succesvol maisdoolhofseizoen 2019

Het maisdoolhof blijft populair, dit jaar werd Maisdoolhoof Meerstad in totaal door 6000 mensen bezocht. Vaak werd dit bezoekje gecombineerd met het naastgelegen Strand Meeroevers. Op vrijdag 27 september sloten we het maisdoolhofseizoen af met een lantaarntocht voor de kinderen.

Sprookjesachtige lantaarntocht

De lantaarntocht was ook dit jaar weer een succes. Wegdromen bij het toch wel een beetje spannende sprookje, een pompoen uithollen, je laten schminken en dan met je lantaarntje door het doolhof om de dieren te zoeken terwijl het al donker wordt. In totaal deden er bijna 200 kinderen mee aan de lantaarntocht.

Topdrukte tijdens warme dagen

De verscheidene warme dagen die deze zomer kende zorgde voor ongekende topdrukte in het maisdoolhof en op het strand. Tijdens hete dagen lag het strand vanaf 2 uur ’s middags bommetje vol. Niet gek als je bedenkt dat het Woldmeer een van de schoonste wateren van de provincie is. Wie wil daar nou geen verfrissende duik nemen! Naast zwemmen kon je er heerlijk kayakken of suppen. En daarna lekker een ijsje halen bij het strandtentje.

Maisdoolhof en strandtent dicht

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de zomer definitief voorbij is, is het doolhofseizoen en strandseizoen ook afgelopen. Samen met de medewerkers van strand Meeroevers en het doolhof danken wij alle bezoekers voor hun komst!