Avontuurlijk Maisdoolhof Meerstad open voor publiek vanaf zaterdag 22 juli
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Avontuurlijk Maisdoolhof Meerstad open voor publiek vanaf zaterdag 22 juli

Avontuurlijk Maisdoolhof Meerstad open voor publiek vanaf zaterdag 22 juli

Vanaf zaterdag 22 juli 10.00 uur kunnen alle avonturiers weer op zoek naar de uitgang in het gratis toegankelijke Maisdoolhof Meerstad. De eerste 100 bezoekers krijgen op deze dag gratis popcorn voor onderweg. Het maisdoolhof bevat maar liefst 4 kilometer aan paden en is bijna drie voetbalvelden groot. Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof. Zolang de weersomstandigheden en de mais het toelaten, is het Maisdoolhof Meerstad tot en met vrijdag 29 september te bezoeken.

Maisdoolhof Meerstad

Het doolhof ligt pal naast strand Meeroevers, een recreatiestrand met alle voorzieningen voor een leuke en actieve dag. In de vakantieperiode van 22 juli t/m 3 september is het Maisdoolhof Meerstad geopend op dinsdag van 12.00 tot 17.30 uur en woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Na 3 september is het maisdoolhof geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Bij regenval is het doolhof gesloten.

Groepsbezoek

Voor groepen en bijvoorbeeld (kinder)feestjes zijn er andere openingstijden mogelijk en is er de mogelijkheid om een arrangement te boeken bij Het StrandHuis (hetstrandhuismeerstad.nl), de horecagelegenheid aan strand Meeroevers.

Locatie

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de Samenwerkingsschool Meeroevers en is vanaf de Hoofdweg eenvoudig met de auto of per fiets te bereiken. Adres: Waterviolier 2, Meerstad.

Meer informatie is te vinden op de pagina meerstad.eu/maisdoolhof