Maisdoolhof-seizoen 2019 start op vrijdag 26 juli om 10.00 uur
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Maisdoolhof-seizoen 2019 start op vrijdag 26 juli om 10.00 uur

Maisdoolhof-seizoen 2019 start op vrijdag 26 juli om 10.00 uur

Vanaf vrijdag 26 juli a.s. kunnen alle speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. Met een oppervlakte van bijna drie voetbalvelden groot en maar liefst 4 km aan paden is het één van de grotere maisdoolhoven van Groningen. De eerste bezoekers krijgen op vrijdag 26 juli een vers gepoft zakje popcorn.

Voor alle leeftijden

Het Maisdoolhof biedt (ver)dwaalplezier voor het hele gezin. Een avontuurlijke wandeling, een dagje uit of een kinderfeestje organiseren? Maisdoolhof Meerstad is een aanrader voor iedereen die zin heeft om buiten te spelen.

Voor de allerjongste kinderen is er een klein doolhof en is er de mogelijkheid om op boomstammen te klauteren of in de zandbak te spelen. De toegang is gratis en het doolhof blijft, zolang het weer het toelaat, open tot en met oktober.

Van doolhof naar strand Meeroevers

De entree van het doolhof ligt dit jaar pal naast strand Meeroevers: een recreatiestrand met mogelijkheden voor een ontspannen of juist actieve dag. Zoals suppen of kajakken op het Woldmeer, beachvolleyballen, zonnebaden en een klim in de uitkijktoren. De strandtent is dagelijks geopend voor een ijsje en een drankje.

Openingstijden

Het Maisdoolhof Meerstad istijdens de schoolvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Vanaf maandag 26 augustus is het doolhof geopend op:

Woensdagmiddag: 13.00 tot 17.30 uur.
Vrijdagmiddag: 13.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Groepsuitje en kinderfeestjes

Voor groepen zijn er in overleg ook andere openingstijden mogelijk. Voor meer informatie hierover en bijvoorbeeld het boeken van een arrangement kijkt u op www.meerstad.eu/maisdoolhof of neem contact op met Bureau Meerstad. Het doolhof  is vanaf Groningen eenvoudig met de fiets of auto te bereiken.