Meerstad gaat naar Bouwplan, de beurs over (ver)bouwen & wonen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstad gaat naar Bouwplan, de beurs over (ver)bouwen & wonen

Meerstad gaat naar Bouwplan, de beurs over (ver)bouwen & wonen

Van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 januari a.s. staat Meerstad op de beurs Bouwplan in de TT Hall in Assen. Tijdens de beurs staan vooral trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen én wonen in de spotlights!

Meerstad is er bij en informeert belangstellenden over de actuele woon, leef- en recreatiemogelijkheden. Zoals over de verscheidenheid in het aanbod van woningen, prijssegmenten en woonsferen. Maar natuurlijk horen wij ook graag hoe u in Meerstad wilt wonen zodat wij ons woningaanbod nog beter aan kunnen passen op uw wensen.

We zijn ons momenteel volop aan het voorbereiden op nieuwe plannen zodat er ook dit jaar weer diverse woningbouwprojecten in verkoop gebracht kunnen worden. Natuurlijk houden we u hierover en over de verdere uitbreiding van Meerstad zoveel mogelijk op de hoogte. En volgt u ons nog niet op Facebook? Like ons en maak kans op één gratis toegangskaart voor de beurs!

Kijk voor meer informatie over de beurs op beursbouwplan.nl  en/of ga voor beschikbaarheid van het complete woning- en kavelaanbod, waaronder de nieuwste groeiwoningen in Meerstad, naar onze woningaanbodpagina.