“Meerstad is mooi project in prachtige omgeving” aldus Maxime Verhagen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. “Meerstad is mooi project in prachtige omgeving” aldus Maxime Verhagen

“Meerstad is mooi project in prachtige omgeving” aldus Maxime Verhagen

De bouw van Meeroevers nieuwste project ‘Thuis in Meerstad’ was onlangs al begonnen, maar vandaag gaf Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, het officiële startsein. Het was dan ook niet de eerste, maar de laatste paal, die onder toeziend oog van kopers, pers en betrokkenen de grond inging.  Een paal die symbool staat voor de realisatie van 38 karakteristieke eengezinswoningen in Oudhollandse bouwstijl.

Verhagen juicht de ontwikkelingen in Meerstad toe, ook gelet op de kansen die het biedt voor Bouwend Nederland. “Daarnaast is het ook mooi om te zien dat er steeds meer klantgericht wordt gebouwd en dat er wordt gekeken naar hoe we toekomstige bewoners kunnen ontzorgen. Ik feliciteer de kopers met de nieuwe woning, BAM met dit mooie project en alle inwoners van Meerstad die een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Directeur van BAM Woningbouw en realisator van het project ‘Thuis in Meerstad’, lichtte het woningbouwconcept verder toe. De 38 grondgebonden koopwoningen zijn onderdeel van de BAM Wooncollectie. Een innovatief woningbouwconcept van BAM, die vorig jaar nog de eerste Gouden Duimstok won van Vereniging Eigen Huis; een prijs voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie.

Er werd getoast op de toekomstige bewoners, de snelle verkoop en uiteraard de start van de bouwactiviteiten. Naar verwachting zal BAM in de eerste helft van 2015 de woningen opleveren en kunnen de kopers gaan genieten van hun nieuwe (t)huis in Meerstad. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Belangstellenden kunnen nadere informatie verkrijgen via makelaar Wichers Van der Schaaf of via de projectwebsite www.thuisinmeerstad.nl