Meerstad maakt vaart! Kom naar de Open Dag.
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstad maakt vaart! Kom naar de Open Dag.

Meerstad maakt vaart! Kom naar de Open Dag.

Op 8 juni a.s. is er tussen 11:00 – 15:00 uur een Open Dag in Meerstad! Een mooie kans om u door alle makelaars en ontwikkelaars te laten informeren over het huidige woningaanbod in Meeroevers, met onder meer waterwoningen en vrije kavels waarop u zelf kunt bouwen, maar ook over het nieuwe aanbod. Op dit moment wordt er nog volop gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor deze ca. 80 nieuwe woningen waaronder; groei- en starterswoningen, rij- en halfvrijstaande woningen én vrijstaande woningen. Tijdens de Open Dag presenteren we u de eerste impressies, vanaf prijzen en overige informatie. Tevens zijn er ook plannen voor huurwoningen in Meeroevers en vertellen we u graag alles over de speciale Meerstad-starterslening.

Naast de vele woonmogelijkheden laten we u op 8 juni ook graag kennismaken met de nieuwe recreatieve inrichting rondom het Woldmeer, met de vaarverbinding naar de stad en alle regionale waterwegen. En u kunt ook een kijkje nemen in de brede school Meeroevers, die op deze dag speciaal voor u haar deuren opent. Medewerkers vertellen u dan meer over de mogelijkheden van openbaar en christelijk onderwijs en de kinderopvang in Meeroevers.
Overigens staat in de omgeving van de school vanaf volgende week ook een houten uitkijktoren die u kunt beklimmen en waarop u vanaf 8 meter hoogte een geweldig uitzicht heeft over het gebied.

Nieuwsgierig en zin om te wonen met veel ruimte, natuur en water om u heen, vlakbij de stad? Kom dan op 8 juni langs in het gebied en proef de sfeer van wonen & leven in Meerstad! Er zijn meerdere fietsen beschikbaar om de bestaande en nieuwe woningbouwlocaties te bezoeken of welke plekken u ook wilt ontdekken.

Wij verheugen ons op uw komst!

U vindt ons bij het informatiepunt aan de Woldmeerweg/Oeverpad (afslag Hoofdweg 195, bij de manege), aan de rand van het Woldmeer in Meeroevers.

I.v.m. de Open Dag op locatie is ons informatie- en verkoopcentrum op 8 juni gesloten.