1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Verkoop eerste kavels nadert

Verkoop eerste kavels nadert

Na een intensieve periode van voorbereidende werkzaamheden, start Bureau Meerstad in december van dit jaar de verkoop van 14 vrije kavels op de IJsbaanlocatie in Lageland, gemeente Slochteren. Op de zogenoemde IJsbaanlocatie is plaats voor in totaal 21 kavels. Daarvan zijn er reeds zeven bestemd voor bewoners die vanwege de komst van Meerstad moesten verplaatsen. De IJsbaanlocatie bevindt zich aan de oostzijde van het bijzondere  woon-, werk- en recreatiegebied Meerstad.

IJsbaanlocatie

De planontwikkeling van Meerstad heeft tot gevolg dat er een aantal bestaande woningen in het gebied moest verdwijnen. Voor 7 bewoners wordt de IJsbaanlocatie de nieuwe woonplek. De locatie ligt ten zuiden van het Slochterdiep, midden in het natuurlijke, weidse landschap van Midden-Groningen. Op deze locatie worden vanaf december nog 14 extra kavels vanaf 900 m2 aangeboden. Daarmee krijgen ook anderen de ruimte om in deze landelijke omgeving, binnen de gebruikelijke spelregels, hun droomwoning te realiseren.

Nieuwbouwbeurs

Op 23 & 24 oktober staat Bureau Meerstad op de Nieuwbouwbeurs Groningen in de Martinikerk. De beurs is voor Bureau Meerstad het moment om de kavels voor het eerst te presenteren aan het publiek. Vanaf dat moment ligt er voor geïnteresseerden een verkoopflyer gereed, voorzien van een locatiekaart, kavelkaart en kavelgroottes en prijzen.