Meerstad op woonbeurs Bouwplan, 28 – 30 januari TT Hall Assen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstad op woonbeurs Bouwplan, 28 – 30 januari TT Hall Assen

Meerstad op woonbeurs Bouwplan, 28 – 30 januari TT Hall Assen

Meerstad bereidt zich steeds verder voor op de komst van Tersluis. Na de aankondiging en presentatie van de eerste plannen eind vorig jaar, op de woonbeurs in Groningen, is het nu tijd om ook alle woningzoekenden en woonliefhebbers uit Assen en omgeving een sneak preview te geven tijdens de beurs Bouwplan. Met sfeerbeelden van de toekomstige wijk en een aantal eerste impressies van de talrijke, bijzondere woningen, die daar straks zullen verrijzen.

Bouwplan, de beurs
Vanaf donderdag 28 t/m zaterdag 30 januari bent u van harte welkom in onze stand, waar we u natuurlijk niet alleen over Tersluis maar over alle ontwikkelingen in Meerstad kunnen vertellen. Zoals het huidige en toekomstige woningaanbod in Meeroevers, met onder meer nieuwe halfvrijstaande en vrijstaande woningen en rijwoningen, voor zowel huur als koop. En wat dacht u van de mogelijkheid om zelf uw eigen woning te ontwerpen en bouwen op een van de prachtig gelegen ruime kavels?
In Meerstad kan het, nu en straks! Dus heeft u een nieuwe woonwens voor 2016 of bent u gewoon nieuwsgierig naar de plannen? Kom langs, dan vertellen we u er alles over.

Kijk voor openingstijden en meer informatie over de beurs ook op de site van Bouwplan.

Onder de snelle inzenders verloten wij een aantal vrijkaarten voor de beurs Bouwplan. Wilt u hier kans op maken, stuur dan uiterlijk voor 27 januari a.s. een mail naar info@meerstad.eu onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Misschien ontvangt u dan een gratis toegangsbewijs!

Informatie- en Verkoopcentrum Meerstad
Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Bouwplan beurs in de TT Hall Assen? Breng dan gauw eens een bezoek aan het Informatie- en verkoopcentrum Meerstad. U bent alle dagen, dus ook in het weekend, van harte welkom!

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op zaterdag 30 & zondag 31 januari gesloten.