Meerstad presenteert nieuwe plannen op woonbeurs
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstad presenteert nieuwe plannen op woonbeurs

Meerstad presenteert nieuwe plannen op woonbeurs

Tersluis, zo heet de nieuwe en tweede wijk van Meerstad. Tijdens de woonbeurs in MartiniPlaza, Groningen (van 20 t/m 22 november) presenteert Meerstad alle woonliefhebbers en woningzoekenden de plannen en eerste impressies. Niet alleen van de wijk en de unieke omgeving maar ook van de eerste potentiële woningen die daar straks zullen verrijzen.
Bent u ook benieuwd? Bezoek dan de stand van Meerstad en laat u informeren over deze en alle (toekomstige) mogelijkheden in dit bijzondere woon-, natuur- en recreatiegebied.

Meerstad groeit!
Naast de plannen voor Tersluis en de uniek gelegen en ruime kavels voor zelfbouw, worden tijdens de woonbeurs ook de nieuwste woningbouwplannen voor Meeroevers gepresenteerd. Met onder meer diverse halfvrijstaande en vrijstaande woningen aan de westzijde van de wijk en eengezinswoningen, voor zowel huur als koop, aan de oostkant. Tijdens de beurs zullen de ideeën voor het wonen op deze beide locaties worden gedeeld en kunnen belangstellenden, net als voor Tersluis, hun interesse kenbaar maken.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dit weekend in MartiniPlaza? Breng dan gauw eens een bezoek aan het Informatie- en Verkoopcentrum Meerstad. U bent alle dagen, dus ook in het weekend, van harte welkom!

Kijk voor openingstijden en meer informatie over de beurs ook op Nieuwbouw XL.

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op 21 en 22 november gesloten.