Meerstad verwelkomt supermarkt Jumbo
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstad verwelkomt supermarkt Jumbo

Meerstad verwelkomt supermarkt Jumbo


De meest gestelde vraag in Meerstad is: wanneer komt er een supermarkt? En de vervolgvraag is: welke supermarkt? Op dit moment wonen er meer dan 2.600 mensen in Meerstad. Met die groei van inwoneraantal neemt ook de vraag naar meer voorzieningen toe. Vanaf vandaag is er een antwoord op de meest gestelde vraag. Als alles volgens planning verloopt, opent de Jumbo supermarkt in augustus 2022 zijn nieuwe vestiging in Meerstad in de SuperHub. De winkel in Meerstad is onderdeel van de Maripaan Groep. Met de komst van de supermarkt naar de SuperHub ontstaat er een nieuwe welkome ontmoetingsplaats voor Meerstadjers.

SuperHub

Supermarkt Jumbo wordt onderdeel van de SuperHub in de wijk Groenewei in Meerstad. Vastgoedontwikkelaar MWPO ontwikkelt daar de SuperHub met o.a. de supermarkt, een café en een gezondheidscentrum. Architectenbureau De Zwarte Hond uit Groningen is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit bijzondere gebouw. De SuperHub wordt gebouwd door Brands Bouw.

Hallo Jumbo

Dinsdag 16 november om 16.30 uur is wethouder Berndt Benjamins van de gemeente Groningen op de bouwlocatie van de SuperHub aanwezig om de komst van de supermarkt te vieren en een symbolische starthandeling te verrichten. Dit doet hij samen met alle betrokkenen en enkele Meerstadjers die verenigd zijn in Dorpsbelangen Meerstad. Marja Wouda, voorzitter Dorpsbelangen Meerstad: “Wij kijken allemaal uit naar de komst van de supermarkt. Het was inderdaad de meest gestelde vraag de afgelopen tijd: welke supermarkt komt er in Meerstad? Blij dat er eindelijk antwoord is op deze vraag en dat we kunnen zeggen: Hallo Jumbo!”.