Meerstad zoekt verhalenverteller.
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. Meerstad zoekt verhalenverteller.

Meerstad zoekt verhalenverteller.

Ben jij een overtuigend verhalenverteller, creatief denker en uitstekend schrijver? Werk je graag in een hecht team en ben je pro-actief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Communicatiespecialist en verhalenverteller gezocht!

jaarcontract 28-32 uur, HBO/WO, minimaal 3 jaar ervaring

Woon- en leefgebied Meerstad is volop in ontwikkeling. Wat ons betreft is Meerstad het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen, bereikbaar voor iedereen. Het is daarom de plek om je woondroom te realiseren. Onze marketing- en communicatieactiviteiten zijn erop gericht onze doelgroepen hiervan te overtuigen. Dat doen we met een creatieve middelenmix waarin de verhalen van Meerstad een hoofdrol spelen.

Bureau Meerstad

Werken bij Bureau Meerstad betekent werken in een kleine, gedreven organisatie met teamgeest. We zijn ambitieus en willen volop inspelen op de grote vraag naar woningen. Daarom zijn we vooral gericht op een zorgvuldige uitbreiding van Meerstad en op marketing- en verkoopactiviteiten. Groen zijn zit daarbij in ons DNA.

We hebben een Leefvisie opgesteld waarmee we duurzaamheid en gezondheid centraal stellen in onze ontwikkeling en in onze communicatie. Maar Meerstad is meer. Het is ook een prachtig natuur- en recreatiegebied waar we inwoners, omwonenden en bezoekers op allerlei manieren van willen laten genieten.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een fijne collega met een groot verteltalent. Een communicatiespecialist die de ene dag een verhaal maakt over park Meerstad en de volgende dag meedenkt over de invulling van een beursstand. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het communicatievak en hebt affiniteit met stads- en gebiedsontwikkeling.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Het (laten) maken van effectieve en creatieve communicatiemiddelen die voortvloeien uit ons verkoopplan: website, advertenties, foldermateriaal, nieuwsbrieven, persberichten en achtergrondverhalen;
 • Een bijdrage leveren aan en het uitvoeren van een communicatieplan voor promotieactiviteiten en evenementen;
 • Benaderen van pers en het onderhouden van persrelaties;
 • Het (laten) maken van effectieve en creatieve communicatiemiddelen voor bewoners;
 • Een bijdrage leveren aan de interne communicatie.

Hiervoor werk je met regelmaat samen met reclame- en mediabureaus. Je bewaakt het gebruik van onze huisstijl en bent professioneel opdrachtgever voor externe partijen.

Functie-eisen:

 • Proactief, resultaat gericht en creatief;
 • Relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;
 • In staat zelf echt goede teksten te schrijven;
 • Ervaring met WordPress en MailChimp is fijn;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring op het gebied van stads- en gebiedsontwikkeling is een pre;
 • Affiniteit met social media en online marketing.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. De hoogte van het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de vacature. De functie betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van één jaar met kans op verlenging.

Reageren en sollicitatieprocedure

Wil je reageren? Stuur dan uiterlijk dinsdag 5 februari jouw cv en motivatiebrief naar info@meerstad.eu. Wij maken dan een eerste selectie uit de brieven en nodigen de beste kandidaten uit voor een speeddate op dinsdag 12 februari.

Uiterlijk 8 februari hoor je of je hiervoor bent uitgenodigd en dan ontvang je meer informatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Barbara van Brug via telefoonnummer: 06 28 22 61 50.