Meerstadjers rennen mee met 4 Mijl van Groningen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meerstadjers rennen mee met 4 Mijl van Groningen

Meerstadjers rennen mee met 4 Mijl van Groningen

Vorig jaar rende er voor het eerst een klein groepje bewoners uit Meerstad mee met de 4 Mijl van Groningen. Het bleek een groot succes en dus waren zij gisteren, tijdens de 29e editie van het bekendste hardloopevent van Noord Nederland, opnieuw van de partij. En dit keer met nog meer enthousiaste en fanatieke medebewoners. 

“We zijn allemaal de afgelopen periode flink in training geweest. Renschema’s, ervaringen en ideeën werden uitgewisseld om op zondag 11 oktober goed voorbereid aan de start te kunnen verschijnen (zie foto). De zon, blauwe lucht, frisse wind en goede sfeer zorgden in ieder geval voor ideale omstandigheden, dus dat gaf ons burgers moed!
Met gezonde spanning rende iedereen zijn eigen race. Wie nog wat reserves had, zette de versnelling in ter hoogte van het Herewegviaduct en BAM daar gingen we. Op naar de finish! Om daarna, behangen met medailles, elkaar op te zoeken, verhalen te delen en natuurlijk een ieder zijn toptijd te bespreken. Wat een feest en wat een fantastisch evenement! Zelfs de tegenwind op de terugweg kon de sfeer niet meer verpesten.”

Dank voor jullie leuke bijdrage bewoners! En natuurlijk van harte met deze topprestatie!