Nieuw in verkoop; 10 vrijstaande woningen in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nieuw in verkoop; 10 vrijstaande woningen in Meeroevers

Nieuw in verkoop; 10 vrijstaande woningen in Meeroevers

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning? Passend bij uw woonwensen, gezinssituatie en budget? In Meerstad kunt u sinds kort vrijstaand wonen vanaf €250.000, inclusief kavel van ca. 500m² tot 1200m². De nieuwe woningen worden gerealiseerd in een dorpse woonbuurt met fruitbomen langs de straten, gelegen tussen de bestaande karakteristieke boerderijen aan de Hoofdweg.

De woningen

  • Woning vanaf €250.000 – €329.000 inclusief kavel (v.o.n.)
  • Grote kavels variërend van 500m² tot 1200m²
  • Veel indelingsmogelijkheden en opties
  • Onder architectuur gebouwd
  • Lage of zelfs geen energielasten

Ruimte voor eigen wensen
Omdat vaak niemand precies dezelfde woonwensen heeft het architectenbureau een basiswoning ontworpen. Samen met de architect kunt u deze basiswoning uitbreiden en volledig aanpassen aan uw woonwensen. Zo kunt u bijvoorbeeld de begane grond uitbreiden met een uitbouw, kiezen voor een garage of zelfs een extra verdieping op de basiswoning zetten. Heeft u liever lage energielasten of zelfs geen? Dan kunt u kiezen tussen verschillende energiepakketten die het beste aansluiten bij uw wensen en verbruik.

Samenhang
Doordat uw buren met dezelfde architect om tafel zitten, ontstaat er een buurt die samenhang uitstraalt. Tegelijkertijd is er dus alle ruimte voor uw individuele woonwensen. En er wordt niet gewacht met bouwen totdat 70% van de woningen is verkocht, maar gestart zodra de vergunning voor de woning is afgegeven.

Heeft u vragen over dit project of ontvangt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar meerwonen@kuub.info of  neem contact op met KUUB. Zij vertellen u er graag meer over.

Verkoop & Informatie
KUUB, Centrum Particuliere Bouw

Home


T. 050-3132681