Kom van 13 t/m 15 mei naar Nieuwbouw/Verbouw XL beurs
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Kom van 13 t/m 15 mei naar Nieuwbouw/Verbouw XL beurs

Kom van 13 t/m 15 mei naar Nieuwbouw/Verbouw XL beurs

Van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei a.s. vindt in MartiniPlaza het grootste nieuwbouw-evenement van Groningen plaats. Ben jij benieuwd naar het woningaanbod in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen? Kom dan naar onze stand en we vertellen je alles over het mooie Meerstad en de mogelijkheden om jouw woondroom te realiseren.

Nieuwe eilandkavels in De Zeilen

Is wonen aan het water jouw ultieme woondroom? Dan hebben wij goed nieuws! Er komen na de zomer weer 33 zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar op een van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van De Zeilen in Meerstad. De kavels liggen aan de straten Zalmschouw en Windjammer. Elke kavel ligt direct aan het water en beschikt over een eigen aanlegplaats voor een boot. De volmaakte plek voor de woningzoeker die zelf aan het roer wil staan van zijn of haar droomwoning. Hier geniet je van vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer. Kun jij niet wachten? Nog even geduld, na de zomer zijn we van plan te starten met de verkoop van deze kavels. Op de beurs vertellen wij jou er graag alles over!

Op de beurs vertellen we je ook alles over de nog te verwachten nieuwbouwprojecten in de wijken Groenewei en De Zeilen. In de stand staat onze gedetailleerde maquette. Die geeft een goed beeld van de ontwikkeling van Meerstad als woon-, leef- en recreatiegebied.

Kortom genoeg te beleven!

Voor alle informatie over de beurs ga je naar de site van Nieuwbouw/Verbouw XL. De entree is gratis, Zien we je daar?