Nieuwbouw/Verbouw XL beurs een succes!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nieuwbouw/Verbouw XL beurs een succes!

Nieuwbouw/Verbouw XL beurs een succes!

Van 13 t/m 15 mei 2022 waren we aanwezig op hét nieuwbouwevenement van Groningen: Nieuwbouw/Verbouw XL. De beurs was een groot succes, veel belangstellenden hebben onze Meerstad stand bezocht.

Tijdens de beurs zijn we gestart met de promotie van ons nieuwe kavelproject: Staglanden. De belangstelling voor deze 33 vrije kavels voor vrijstaande woningen tijdens de beurs was groot. In september gaan de kavels in verkoop. Heb je ook belangstelling? Noteer dan alvast zaterdag 9 juli in je agenda. Van 10.00 – 15.00 uur organiseren we een kavelkijkdag. Je kunt dan komen kijken in De Zeilen bij deze kavels.

Tijdens de beurs hebben we ook project Kavel Vierenvijftig geïntroduceerd. In dit project bieden wij de laatste kavel in de wijk Tersluis aan die je koopt met ontwerp. Ook deze kavel gaat na de zomer in verkoop.

Naast de kavels was er ook veel interesse voor de diverse aankomende woningbouwprojecten in de wijken Groenewei en De Zeilen.

Uiteraard was onze maquette ook mee gereisd naar de beurs. Voor veel bezoekers gaf dit een overzichtelijk beeld van wat er al is en wat er nog gaat komen aan woningbouw en voorzieningen in de huidige wijken van Meerstad.

Winactie

Tijdens de beurs hadden we een winactie: ‘Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en maak kans op twee unieke Meerstad strandstoelen met bijpassende strandlakens’. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht van ons ontvangen.

Informatie- en verkoopcentrum

Kon je niet aanwezig zijn tijdens de beurs, maar wil je graag meer weten over alle woonmogelijkheden en ontwikkelingen in het natuur- en waterrijke Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod of kom langs in ons informatie- en verkoopcentrum. Kijk voor de actuele openingstijden op: meerstad.eu/contact