Nieuwe collega gezocht: projectsecretaris RO
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. Nieuwe collega gezocht: projectsecretaris RO

Nieuwe collega gezocht: projectsecretaris RO

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of je nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Bureau Meerstad

De gebiedsontwikkeling van Meerstad wordt uitgevoerd door Bureau Meerstad. Bij ons drijvende projectbureau werken verschillende vakdisciplines samen aan de gebiedsontwikkeling en verkoop van bouwrijpe kavels voor woningen en voorzieningen. We zijn een zelfstandige organisatie met de gemeente Groningen als aandeelhouder.

Op zoek naar een nieuwe collega

Er wonen nu zo’n 3.700 mensen in Meerstad en dat aantal neemt iedere dag toe. Meerstad groeit en Bureau Meerstad groeit daarin mee. Er zijn nu meer dan 1.200 woningen gerealiseerd en dat moeten er in de toekomst zo’n 8.000 worden. We zijn niet voor niks de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland. Een mooie taak op een geweldige plek en dat realiseren doen we samen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die met ons mee wil groeien en samen met ons van Meerstad een leuke plek wil maken om te (gaan) wonen, werken en recreëren. We zijn op zoek naar een:

Projectsecretaris Ruimtelijke Ordening

(32 tot 40 uur)

Omschrijving

Als projectsecretaris ondersteun je de gebiedsmanager en senior projectmanager van Bureau Meerstad. Je werkt nauw met hen samen. Er is ruimte om breed mee te draaien in verschillende projecten. Je bewaakt de voortgang van projecten naar aanleiding van de opgestelde planning en signaleert mogelijke afwijkingen en knelpunten. Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische taken die horen bij de projecten, zoals het organiseren van diverse bijeenkomsten en vergaderingen. Met jouw nauwkeurigheid en analytisch vermogen help je de projectleden gestructureerd te werken. Onder alle (drukke) omstandigheden houd jij het hoofd koel en kom je keer op keer met een goede oplossing. Je houdt ontwikkelingen bij op het gebied van ruimtelijke ordening en je informeert de gebieds- en projectmanager tijdig over recente ontwikkelingen. We zijn uitdrukkelijk niet op zoek naar een onderzoeker, maar iemand die van aanpakken weet en middenin de projectorganisatie staat. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien in de richting van projectleider door – op termijn – zelfstandig (kleinere) projecten op te pakken.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een relevante HBO / WO opleiding voor dit vakgebied.
 • Je hebt idealiter enige ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, maar minimaal affiniteit.
 • Bij voorkeur heb je ook ervaring met wet- en regelgeving in een gemeentelijke omgeving en/of je bent in staat om je nieuwe informatie snel eigen te maken.
 • Je kunt goed zelfstandig en gestructureerd werken. Je pakt (kleine) projecten zelfstandig op.
 • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Je bent flexibel en plant zelf tijdig jouw (administratieve en organisatorische) taken.
 • Je bent een goede teamspeler. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en brengt positieve feedback in.
 • Je bent gericht op verbetering. Je vindt het een uitdaging om processen slimmer of sneller te laten lopen.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt op het secretariaat bij afwezigheid.

Wat hebben wij je te bieden?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarin je jouw talent kunt laten zien en waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien in de functie van projectleider ruimtelijke ordening. Je komt te werken op ons drijvende projectbureau in Meerstad in een dynamisch en gezellig team. We werken hard aan de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland. En we doen ook veel leuke dingen samen, zoals met elkaar twee dagen naar een leuke stad om inspiratie op te doen bij andere gebiedsontwikkelingen en af en toe met onze boot het Woldmeer op na werktijd. De hoogte van het salaris varieert tussen € 3.000,- en € 3.500,- bij een fulltime aanstelling en is verder afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Het aantal uur dat je bij ons komt werken staat gelijk aan het aantal vakantiedagen dat je hebt. Werk je bijvoorbeeld 40 uur dan heb je recht op 40 vakantiedagen. Je krijgt eerst een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jornand Veldman, gebiedsmanager van Bureau Meerstad. Telefoonnummer: 050 – 599 57 10.

We zien je sollicitatie graag tegemoet

Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk maandag 15 mei voor 10.00 uur naar info@meerstad.eu o.v.v. sollicitatie projectsecretaris. De eerste gesprekken worden zo snel mogelijk daarna ingepland.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.