Nu in verkoop | Boerderijwoningen Thuis in de boomgaard
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Boerderijwoningen Thuis in de boomgaard

Nu in verkoop | Boerderijwoningen Thuis in de boomgaard

In Meeroevers realiseert projectontwikkelaar VanWonen in het nieuwbouwproject Thuis in de Boomgaard 12 boerderijwoningen. Thuis in de Boomgaard wordt een duurzaam, autoluwe en groene woonwijk. Het project is gelegen aan de Hoofdweg in Meeroevers. Kleinschalig en uniek tegelijk. Eyecatcher worden de boomgaard én de fraaie boerderijwoningen in de centraal gelegen boerderij.

De verkoop van de boerderijwoningen van het nieuwbouwproject Thuis in de Boomgaard gestart! Belangstellenden kunnen vanaf nu op de website van Thuis in de Boomgaard alle verkoopinformatie downloaden. Vul het inschrijfformulier volledig in en onderteken deze vóór woensdag 27 oktober 10:00 uur.

De 12 boerderijwoningen hebben een oppervlakte van ongeveer 79 tot 82 m2. Alle woningen hebben een vrijstaande berging en een tuin op het noorden of zuiden. Alle woningen beschikken over 2 slaapkamers en een (opberg)zolder. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk.

De prijs varieert tussen € 250.000,- en €267.500,- v.o.n. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Meeroevers

Meeroevers is de eerste wijk van Meerstad en inmiddels is dit deel van Meerstad bijna klaar. Meeroevers ligt in het centrale westelijke deel van Meerstad, tussen het Woldmeer en de Hoofdweg richting Harkstede. In de wijk is een basisschool, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Meeroevers heeft veel speeltuinen, een moestuin en een populair natuurstrandje waar je kunt kajakken, suppen, zonnen en zwemmen.