Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Dijkzicht, Fase 1 in De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Dijkzicht, Fase 1 in De Zeilen

Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Dijkzicht, Fase 1 in De Zeilen

De verkoop van fase 1 van nieuwbouwproject Dijkzicht in de wijk De Zeilen is gestart. Dijkzicht bestaat uit in totaal 21 villa’s. Fase 1 (bestaande uit 5 vrijstaande- en 6 halfvrijstaande villa’s) is nu in verkoop. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de projectwebsite. De inschrijving sluit op woensdag 13 december om 12.00 uur.

Een unieke locatie!

9 vrijstaande villa’s en 12 halfvrijstaande villa’s worden er gebouwd op een unieke locatie op de dijk van het Slochterdiep. De woningen zijn omringd door ruime stukken grond. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een grasgebied dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte. Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van circa 413 m2 tot 645 m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Prijzen vanaf € 735.000,- voor een halfvrijstaande villa en € 867.500,- voor een vrijstaande villa.

Lees alles over dit project op de projectwebsite.

Wonen in De Zeilen, Meerstad

De basis ingrediënten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. Iedere woonbuurt biedt een andere ervaring. De Zeilen wordt een echte waterwijk. De vierde en jongste wijk van Meerstad verrijst in het noordoosten van Meerstad naast Tersluis, tussen de sluisverbinding en natuurlijkgebied Harksteder Broeklanden. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

In De Zeilen komt een gevarieerd aanbod voor iedereen. Van (sociale)huur tot aan koop, van rij- en hoekwoningen, half- vrijstaande en vrijstaande woningen, appartementen tot aan bungalows.