Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Het Stainhoes
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Het Stainhoes

Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Het Stainhoes

In de wijk Groenewei ontwikkelt Zwanenburg Projecten Het Stainhoes; 8 levensloopbestendige patiowoningen in twee of drie woonlagen. De verkoop van dit nieuwbouwproject is gestart!

Belangstellenden kunnen vanaf nu op de website van Het Stainhoes alle verkoopinformatie downloaden en het inschrijfformulier invullen in hun persoonlijke account. Inschrijven kan tot en met maandag 20 december 2021, 17.00 uur.

Het Stainhoes

De toekomstbestendige woningen hebben een beschutte patio met veel privacy. Er zijn een paar varianten: twee woonlagen of drie woonlagen. Boven is er bij de bouwnummers 2, 3, 6 en 7 nog keuze uit een grote opbouw, of markante kleinere opbouw. Wat de woningen gemeen hebben: het niet-alledaagse ontwerp. Je ziet het direct: één helder en logisch hoofdvolume, waar hier en daarop gevarieerd mag worden dankzij de extra’s.

Indeling op de begane grond: royale living, openslaande tuindeuren naar de patio, slaapkamer, badkamer, dus levensloopbestendig, perfect voorbereid op later. Wie hier eenmaal woont, wil immers nooit meer weg. Kies op de verdieping voor een extra badkamer of slaapkamer(s).

Als ‘achtertuin’ heb je Park Meerstad en het water van het Woldmeer. Een plek om je thuis te voelen! Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Het Stainhoes.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.