Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Karakter in de wijk Groenewei
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Karakter in de wijk Groenewei

Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Karakter in de wijk Groenewei

De verkoop van nieuwbouwproject Karakter is gestart! Het project bestaat uit 29 stoere woningen met een stadse uitstraling.

Belangstellenden kunnen vanaf nu op de website van Karakter alle verkoopinformatie downloaden en het inschrijfformulier invullen in hun persoonlijke account. Het invullen en indienen kan tot en met zondag 12 september 21.00 uur. Hierna sluit het inschrijfformulier en is er alleen nog de mogelijkheid om je in te schrijven als reserve kandidaat.

Karakter

Ben jij op zoek naar een groene duurzame woonplek? Een wijk met een eigen gezicht? Een woning met persoonlijkheid? Dan is Karakter net wat voor jou! Karakter ligt in de wijk Groenewei en bestaat uit 29 stoere woningen met een opvallende stadse signatuur. De woningen geven je de ruimte om te wonen zoals jij wilt. Een kantoor aan huis, een verdieping voor je studerende kinderen of een woning voor meerdere generaties onder één dak.

Karakter ligt op een unieke plek, Vlakbij het Woldmeer en Park Meerstad. Hier geniet je van zowel water als groen voor de deur.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.