Nu in verkoop: Een kavel met ontwerp in Tersluis, Meerstad: Kavel Vierenvijftig.
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop: Een kavel met ontwerp in Tersluis, Meerstad: Kavel Vierenvijftig.

Nu in verkoop: Een kavel met ontwerp in Tersluis, Meerstad: Kavel Vierenvijftig.

Kavel Vierenvijftig is een bijzonder project. In dit project, gelegen aan de Overtoom 54 in de wijk Tersluis in Meerstad, verkopen we een kavel mét ontwerp. Het voorlopige ontwerp is al getekend. Het aanzicht van de woning is bepaald, samen met de architect zet jij de puntjes op de i van de indeling van je toekomstige woning. Daarnaast zoek je zelf een aannemer die de woning voor je gaat bouwen.

Over Kavel Vierenvijftig

Kavel Vierenvijftig ligt in de wijk Tersluis, op een mooie plek vlakbij het water. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad.

De kavel heeft een oppervlakte van ca. 683 m2. Gebruiksoppervlakte van de woning is 210 m² en de berging 33,5 m². Een deel van de oppervlakte van de berging kan toegevoegd worden aan het woonoppervlakte van de woning voor bijvoorbeeld kantoor aan huis of een speelkamer.

De prijs van de kavel inclusief voorlopig ontwerp is € 251.635,- v.o.n. Let op! De kavelprijs is exclusief de kosten voor het definitief maken van het ontwerp en het bouwen van de woning. Aan de hand van het voorlopig ontwerp kun je bij aannemers offertes opvragen om inzicht te krijgen in de bouwkosten.

Inschrijfprocedure

Vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Je kunt je inschrijven tot zondag 11 september om 17.00 uur. Na sluiting van de inschrijving zal er door een notaris geloot worden. Wij streven ernaar om uiterlijk donderdag 15 september iedereen te informeren over de uitslag van de loting. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de projectpagina van Kavel Vierenvijftig.

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum

Ons informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op zaterdag 3 september en zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.