Nu in verkoop | Nieuwbouwproject De Vossenburglaan fase 3
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Nieuwbouwproject De Vossenburglaan fase 3

Nu in verkoop | Nieuwbouwproject De Vossenburglaan fase 3

De verkoop van nieuwbouwproject De Vossenburglaan fase 3 is gestart! Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de verkoopflyer en de verkooptekeningen op de projectsite. De inschrijving gebeurt volledig digitaal door in te loggen op je eigen account. De inschrijfperiode loopt tot woensdag 19 januari 17.00 uur.

Ruime kavels

De derde fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit vier twee-onder-een-kapwoningen met een woningoppervlakte van circa 161 m2, twee vrijstaande woningen met een woningoppervlakte van circa 174 m2 en één zeer ruime vrijstaande woning met een woningoppervlakte van circa 263 m2 (Special). Alle woningen staan op ruime kavels.

De woningen vallen op door de hoogwaardige architectuur, met warm metselwerk en fraaie details. Een woning die gezien mag worden, op een plek waar van het leven genoten wordt. En dat alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen. Rust, ruimte, natuur, water en vakantiegevoel. Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken.

De prijs varieert tussen € 549.500,- en de € 754.500,- v.o.n. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Tersluis

Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad. Deze tweede wijk van Meerstad is volop in aanbouw. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras. In de haven is plek voor boten van bewoners en passanten.