Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Driemaster in De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Driemaster in De Zeilen

Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Driemaster in De Zeilen

De verkoop van 36 laanwoningen van het nieuwbouwproject Driemaster in De Zeilen is gestart. Vanwege de corona-maatregelen gaat het om een digitale start verkoop. Belangstellenden kunnen vanaf nu op de website van Driemaster alle verkoopinformatie downloaden: brochure, prijslijst, plattegronden en meerwerkopties. De inschrijfperiode sluit op donderdag 15 april om 12:00 uur. De verkopende makelaars zijn Pandomo en Boekholt Nieuwbouwspecialist.

In het groene hart van De Zeilen

Nieuwbouwproject Driemaster ligt in het groene hart van de nieuwe waterwijk De Zeilen, met doorkijkjes naar het Woldmeer. Dit project telt 14 hoekwoningen, 20 tussenwoningen en 2 halfvrijstaande woningen.

De woningen van Driemaster liggen straks in de bocht van de Vossenburglaan, daar waar deze op zijn breedst en groenst is. De architectuur is robuust, met verspringende voorgevels en een mix van hoge puntdaken en platte daken. Elke woning heeft een individueel karakter, met volop privacy, en lijkt apart ontworpen. Alle Driemaster-woningen beschikken over diepe tuinen op de zonzijde.

Een hoge kap, een plat dak of een twee-onder-een-dak: project Driemaster biedt volop variatie en ontwerpstijlen.

Klik hier voor meer informatie over de rijwoningen
Klik hier voor meer informatie over de twee halfvrijstaande woningen

Wonen in De Zeilen, dichtbij natuur en het Woldmeer

De basis ingrediënten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. Iedere woonbuurt biedt een andere ervaring. De Zeilen wordt een echte waterwijk. De vierde en jongste wijk van Meerstad verrijst in het noordoosten van Meerstad naast Tersluis, tussen de sluisverbinding en natuurlijkgebied Harksteder Broeklanden. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

In De Zeilen is in totaal plek voor ongeveer 600 gevarieerde woningen en kavels, een tijdelijke school, kinderopvang en commerciële voorzieningen. De Zeilen wordt een woongebied voor iedereen. Zo zijn er bijvoorbeeld plannen voor een Knarrenhof en tiny houses. Er komen ook sociale huurwoningen en rijwoningen. De Sluisbuurt wordt de overgang tussen de wijken Tersluis en De Zeilen. Hier komt een gezellig plein bestemd voor winkeltjes zoals een groenteboer, bakker en een horecavoorziening met terras.