Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkhoven
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkhoven

Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkhoven

Nieuwbouwproject Parkhoven bestaat uit 36 woningen, waarvan 28 rij- en hoekwoningen en 8 half vrijstaande woningen. Alle woningen grenzen rechtstreeks aan de groene hoven of liggen aan één van de dorpse straatjes die uitkomen op het groene hart van Groenewei. Vanuit hier zit je in een mum van tijd op de Vossenburglaan, de belangrijkste verbindingsweg van Meerstad, en de uitvalswegen.

De verkoop is gestart! Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie zoals brochure, tekeningen, prijzen, meerwerkopties, e.d. Op de projectwebsite kun je je inschrijven op de bouwnummer(s) van je voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 18 juli om 12:00 uur.

Een woning die past bij jouw woonwensen

Parkhoven bestaat uit 28 hoek- en rijwoningen en 8 half vrijstaande woningen. De woningen staan op ruime kavels en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die past bij jouw woonwensen.

De woningen in Parkhoven zijn speciaal ontworpen om de groene omgeving optimaal te kunnen beleven. Grote raampartijen en openslaande deuren halen het buitenleven naar binnen. Veranda’s en voortuinen vormen een organische overgang tussen de woningen en het landschap waar de woningen onderdeel van zijn.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.