Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Waterlijn
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Waterlijn

Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Waterlijn

Op unieke locatie in de wijk De Zeilen realiseert projectontwikkelaar Le Clercq nieuwbouwproject Waterlijn. Met een uitgesproken architectuur en de bijzondere locatie is Waterlijn een unieke woonlocatie.

De verkoop van dit nieuwbouwproject is van start gegaan, dit betreft 33 woningen. Geïnteresseerden kunnen via de projectsite alle verkoopinformatie downloaden en het inschrijfformulier invullen in hun persoonlijke account. Inschrijven kan tot en met woensdag 9 maart, 12.00 uur.

Unieke locatie

Waterlijn bestaat uit een variatie van woningen: geschakelde tweekappers, herenhuizen en rijwoningen. Het aanbod van de woningen in Waterlijn is niet het enige verschil, de woningen variëren ook onderling. Zoals een verschil in kappen, uitbouwen, lage- en hoge veranda’s en vergrote verdiepingen zijn hierin terug te vinden.

Het gebruiksoppervlak varieert van 143 tot 170 m2 en de woningen beschikken over een ruime tuin met twee parkeerplaatsen op eigen erf. Met uitzicht op het Woldmeer via de oeverstrook en de toepassing van een strategische positionering, is er volop te genieten van het fraaie uitzicht. Dit zorgt voor een unieke woonervaring, met een lekker ruim gevoel.

De Zeilen

De Zeilen heeft zowel eilanden op het Woldmeer, als boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Hierin is het woonkarakter wijds en ruim, maar wordt ook als intiem en dorps ervaren. Daarnaast is het centrum van Groningen op fietsafstand te bereiken. Ook is er een bus aansluiting naar het centrum, het UMCG en het hoofdstation gerealiseerd.