Nu in verkoop – Project Dijkzicht in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Project Dijkzicht in Tersluis

Nu in verkoop – Project Dijkzicht in Tersluis

De verkoop van nieuwbouwproject Dijkzicht in de wijk Tersluis is gestart. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de projectwebsite. De inschrijving sluit 5 maart om 12:00 uur. Het project Dijkzicht bestaat uit in totaal 19 woningen, 8 zeer bijzonder fraaie vrijstaande villa’s en 11 ruime rijwoningen.

8 VRIJSTAANDE DIJKWONING-VILLA’S

De acht vrijstaande villa’s genaamd Clipper liggen op een bijzonder fraaie, rustige en groene locatie aan de noord rand van Tersluis. De kavels grenzen aan de dijk die ligt tussen Tersluis en het Slochterdiep. Alle acht villa’s zijn met de achterzijde van de woning voor een deel in de dijk gepositioneerd waardoor een uniek terras ontstaat bovenop de dijk met zicht over het Slochterdiep. Met recht kunnen deze woningen “Dijkwoningen” genoemd worden.

11 RIJWONINGEN

6 hoekwoningen en 5 tussenwoningen (totaal 3 woningtype’s, VALK, FINN EN STERN) verdeeld over drie blokken. Vlak voor de sluis van Meerstad, die het Woldmeer verbindt met het Slochterdiep, worden deze royale rijwoningen gebouwd. Met de toekomstige gezelligheid rondom de sluis met winkeltjes en terrassen op loopafstand is dit een toplocatie. In de aflopende lijn van de dijk die langs de sluis loopt kijken de woningen aan de voorzijde, door de verhoogde ligging van de keuken, vrij uit over de dijk en de sluis. Een split-level woonkamer met plafond van liefst ruim 3 meter geeft toegang tot de zuid-westelijke tuin. Gevels met fraai metselwerk, architectonische entree en dwarskappen zorgen voor een markante uitstraling.

Klik hier voor meer informatie over de vrijstaande woningen

Klik hier voor meer informatie over de rijwoningen

Wonen in Tersluis

Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad. Deze tweede wijk van Meerstad is volop in aanbouw. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras. In de haven is plek voor boten van bewoners en passanten.