Nu in verkoop – project ‘Groots wonen aan de kwelvaart’ in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – project ‘Groots wonen aan de kwelvaart’ in Meeroevers

Nu in verkoop – project ‘Groots wonen aan de kwelvaart’ in Meeroevers

De verkoop van vijf royale woningen van het project ‘Groots Wonen aan de kwelvaart’ is gestart. Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag online inschrijven via Lamberink Nieuwbouw Groningen. Het project bestaat uit drie vrijstaande en twee halfvrijstaande woningen. Deze woningen komen te staan aan de Meeroeverslaan, een brede groene laan die door de wijk Meeroevers loopt.

Royale woningen

De familiewoningen hebben een woonoppervlakte van 180 m2 en kenmerken zich door een mooie stevige bakstenen gevel. De grote raampartijen zorgen voor veel licht door de hele woning. De indeling is modern, met een riante woonkamer en een halfopen keuken. Aan de achterzijde grenzen de kavels aan het natuurlijke water van de kwelvaart.

Op de verdiepingen is plaats voor 3 tot 5 slaapkamers en een ruime badkamer. De v.o.n prijs van de halfvrijstaande woningen is €435.000,- en van de vrijstaande woningen € 497.000,- v.o.n. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Wonen in mooi Meeroevers

Meeroevers is de eerste wijk van Meerstad en inmiddels is dit deel van Meerstad bijna klaar. De wijk ligt ten zuidwesten van het Woldmeer, vlakbij het gezondheidscentrum, de basisschool in Meeroevers en kinderopvang. Er zijn veel speeltuinen in de wijk, ook is er een moestuincomplex en Strand Meeroevers is vlakbij. Hier kun je heerlijk zonnen, zwemmen, kajakken en suppen.