NU IN VERKOOP – Eilandproject Scheepslanden De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. NU IN VERKOOP – Eilandproject Scheepslanden De Zeilen

NU IN VERKOOP – Eilandproject Scheepslanden De Zeilen

Eilandproject Scheepslanden bestaat uit 28 zelfbouwkavels op één van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van De Zeilen, de vierde wijk van Meerstad. Scheepslanden is speciaal voor de zelfbouwers die aan het roer willen staan van hun droom(t)huis op een wooneiland. Hier is alle ruimte voor jullie droomhuis.

De kavels zijn gelegen aan één van de mooiste en schoonste meren van Nederland: het Woldmeer. Het project bestaat uit twee grote wooneilanden verbonden met de Vossenburglaan.

De prijzen variëren van € 207.745,- tot en met € 454.040,- v.o.n.
De kaveloppervlaktes variëren van ca 580 m2 tot ca 1415 m2.

Meer informatie over het eilandproject vind je op de pagina van Scheepslanden

Verkoopprocedure

Download nu het inschrijfformulier op de pagina van Scheepslanden. Op het inschrijfformulier kun je een viertal voorkeurkavels aangeven. Het ingevulde inschrijfformulier mail je vervolgens naar verkoop@meerstad.eu. De sluitingsdatum is 5 april 2021 om 12.00 uur.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een loting plaatsvinden met een notaris. Hier kun je helaas niet bij aanwezig zijn in verband met de coronamaatregelen die gelden. Uiterlijk vrijdag 9 april ontvang je van ons bericht over de uitslag van de loting.