Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Wonen aan het Woldmeer in De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Wonen aan het Woldmeer in De Zeilen

Nu in verkoop – Nieuwbouwproject Wonen aan het Woldmeer in De Zeilen

De verkoop van nieuwbouwproject Wonen aan het Woldmeer in de wijk De Zeilen is gestart! Vanaf nu kun jij je digitaal inschrijven via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving op de projectwebsite Wonen aan het Woldmeer. Vul het inschrijfformulier volledig in en onderteken deze vóór zondag 24 oktober 23:59 uur. Het project telt 11 ruime vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger. Hier kun je in alle rust genieten van jouw paradijsje aan het water!

Ruime villa’s

De 11 ruime vrijstaande villa´s met eigen aanlegsteiger zijn opgezet in een strakke, minimalistische boothuis-stijl. Het hout van de gevelbekleding en de steiger vormt een stijlvolle eenheid met de kleur van de baksteen en het geheel gaat natuurlijk op in de groene, waterrijke omgeving.

De prijs varieert tussen € 697.500,- en €755.000,- v.o.n. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.

De eerste fase van De Zeilen komt direct aan de sluis te liggen. Daar bouwen we de levendige Sluisbuurt met een gezellig plein bestemd voor winkeltjes, zoals een groenteboer of een bakker en een horecavoorziening met terras.