Nu in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54 in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54 in Tersluis

Nu in verkoop: zelfbouwkavel Overtoom 54 in Tersluis

Overtoom 54 gelegen in de wijk Tersluis in Meerstad is speciaal voor de zelfbouwers die samen met een architect hun droomhuis willen ontwerpen. Met vrijheid in het ontwerp, maar wel passend in de omgeving. Overtoom 54 ligt op een prachtige locatie in Tersluis met uitzicht op het Woldmeer. Zwemmen, suppen en varen in de zomer, en als het even kan schaatsen in de winter.

Overtoom 54

Overtoom 54 is een uniek plekje; het is de laatste onbebouwde kavel in de wijk Tersluis. De kavel heeft een oppervlakte van ca. 682 m2. De prijs van de kavel is € 268.590,- v.o.n.

Inschrijfprocedure

Vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Je kunt je inschrijven tot zondag 9 juni, 17.00 uur. Na sluiting van de inschrijving wordt er door een notaris geloot. Heb je meegedaan met de loting? Dan streven wij ernaar om je uiterlijk woensdag 12 juni te informeren over de uitslag van de loting. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de projectpagina van Overtoom 54.

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum

Het informatie- en verkoopcentrum is, tijdens de inschrijfperiode, langer geopend op donderdag 30 mei. Namelijk van 10.00 uur tot 20.00 uur. Kun je op deze dag niet langskomen, dan ben je ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contactpagina.