Online evenement eilandproject Scheepslanden
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Online evenement eilandproject Scheepslanden

Online evenement eilandproject Scheepslanden

Ben je op zoek naar een onvergelijkbare woonlocatie in Groningen? Wil je zelf aan het roer staan van de creatie van jullie woning? Droom je van wonen aan het water met vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en een prachtig groot meer? Dan is het eilandproject Scheepslanden in de wijk De Zeilen, met 28 zelfbouwkavels echt wat voor jou. Dit online evenement mag je niet missen!

Online evenement eilandproject Scheepslanden

Beleef eilandproject Scheepslanden in De Zeilen thuis vanuit je luie stoel! Van vrijdag 12 maart tot en met maandag 15 maart 2021 organiseren wij dit online evenement. Tijdens het evenement maken we de definitieve prijzen en kaveloppervlaktes bekend, kun je de kavelpaspoorten downloaden, je maakt kennis met onze verkoopadviseur en we vertellen je alles over Scheepslanden en Meerstad.

Wanneer?
Vrijdag 12 maart tot en met maandag 15 maart 2021

Waar?
Online, vanuit je luie stoel via: www.scheepslanden.eu

Hoe laat?
Het evenement start op vrijdag 12 maart om 12:00 uur. Je kunt op ieder moment van de dag digitaal ‘langskomen’. Het evenement eindigt op maandag 15 maart om 17:00 uur.

Start verkoop 25 maart

Op donderdag 25 maart 2021 om 12:00 uur start de verkoop van eilandproject Scheepslanden. Vanaf dat moment kun je het inschrijfformulier downloaden op onze website en via verkoop@meerstad.eu inleveren. De sluitingsdatum is maandag 5 april 2021 om 12:00 uur.