Ontdek Meerstad! Kom naar de Open Dag
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Ontdek Meerstad! Kom naar de Open Dag

Ontdek Meerstad! Kom naar de Open Dag

Op zaterdag 28 september a.s. kunt u tussen 11:00 – 15:00 uur weer sfeer proeven, informatie ophalen en uitgebreid worden voorgelicht door de betrokken makelaars en verkoopadviseurs tijdens een Open Dag op locatie. Met onder meer rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, waterwoningen en vrije kavels in diverse prijsklassen biedt het natuur- en waterrijke Meerstad iedereen de kans om zijn woonideaal te verwezenlijken.

Programma
Naast het huidige veelzijdige woning- en kavelaanbod, wordt tijdens de Open Dag ook de eerste fase van een nieuw plan met huur- en koopwoningen gepresenteerd. De woningen zijn gepland tegenover de brede school, aan het Woldmeer en zullen spoedig na de Open Dag in verkoop gaan. Ook voor deze woningen kan er een beroep worden gedaan op de speciale Meerstad starterslening. De eerste leningen zijn inmiddels aangevraagd. Als deze voorziening ook voor u net dat financiële steuntje in de rug kan bieden, laat u dan bijpraten over de mogelijkheden en voorwaarden.

Voor wie benieuwd is naar de (geplande) recreatieve mogelijkheden, activiteiten en voorzieningen in het gebied draait er een filmpje, liggen er brochures gereed en natuurlijk kunnen we u daar ook meer over vertellen. Direct op zoek naar het avontuur? Bezoek dan het Maisdoolhof Meerstad of geniet van het uitzicht vanaf de uitkijktoren. Een geweldige belevenis voor het hele gezin!  De brede school Meeroevers opent op deze dag ook haar deuren om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van openbaar/christelijk onderwijs en de kinderopvang in Meeroevers.

Locatie
U vindt ons bij het informatiepunt aan de Woldmeerweg/Oeverpad (afslag Hoofdweg 195, bij de manege), aan de rand van het Woldmeer in Meeroevers.

Meerstad is wonen & leven met veel ruimte, vrijheid, natuur en water om u heen, aan de rand van de stad! Ontdek het zelf en kom op 28 september langs in Meerstad! Er zijn fietsen beschikbaar om de bestaande en nieuwe woningbouwlocaties te bezoeken of om een kijkje te nemen elders in het gebied.

Wij verheugen ons op uw komst!

I.v.m. de Open Dag op locatie is ons informatie- en verkoopcentrum op 28 september gesloten.