1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Ontdek Tersluis, de nieuwe wijk van Meerstad!

Ontdek Tersluis, de nieuwe wijk van Meerstad!

Liggend aan het Woldmeer, het toekomstige Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen (of er ’s ochtends vroeg een frisse duik in te nemen) en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur.

De mogelijkheden van wonen in Tersluis zijn divers; met rijwoningen, halfvrijstaande of juist helemaal vrijstaande woningen en vrije kavels om je eigen droomhuis op te bouwen. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid open gelaten om één of meerdere kleinschalige appartementengebouwen te realiseren in het ‘hart’ van Tersluis. En er kan op diverse plekken ook óp het water worden gewoond, zoals in een zelf ontworpen waterwoning op een van de koppen van de eilanden.

De verkoop van eerste woningen en vrije (water)kavels is gestart, gedurende de zomermaanden van 2016 zullen er diverse woningen in verkoop komen.

Interesse?
Bent u ook benieuwd naar Tersluis en de mogelijkheden van het wonen en leven? Kijk dan nu alvast rond in deze bijzondere wijk via de korte animatiefilm en/of bekijk hier alvast het toekomstige aanbod. En natuurlijk bent u van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. We zijn alle dagen geopend, dus ook in het weekend!