Ontwerpuitwerkingsplan Harksteder Broeklanden ter inzage
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Ontwerpuitwerkingsplan Harksteder Broeklanden ter inzage

Ontwerpuitwerkingsplan Harksteder Broeklanden ter inzage

Harksteder Broeklanden is een van de gebieden die we de komende tijd ontwikkelen in plangebied Meerstad. Voor het deel waar woningen gepland zijn, is in vervolg op het voorontwerp uitwerkingsplan, nu een ontwerpuitwerkingsplan gemaakt. Dat ligt vanaf donderdag 21 december 2023 ter inzage.

Eerder dit jaar lag het voorontwerp van het uitwerkingsplan al ter inzage. De gemeente heeft 7 reacties onderzocht die binnenkwamen. De reacties hebben niet gezorgd voor veranderingen in de volgende versie: het ontwerpuitwerkingsplan.

Het ontwerpuitwerkingsplan bekijken

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt ter inzage vanaf donderdag 21 december 2023 tot en met woensdag 31 januari 2024. In die periode kunt u het ontwerp bekijken en erop reageren. Op de Toekomst Meerstad website kunt u de documenten inzien. Ook kunt u de stukken bekijken in ons Informatiecentrum, Zijlkade 2 in Meerstad. Let op: van maandag 25 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 is het Informatiecentrum gesloten in verband met de feestdagen. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.

Meer informatie en hoe u kunt reageren leest u op de website van de gemeente Groningen (onder het kopje ‘Plannen in ontwerp (zienswijze)’)

Op de Toekomst Meerstad website vindt u meer informatie over de plannen en het definitief stedenbouwkundig ontwerp van het woongebied Harksteder Broeklanden. En over andere toekomstige ontwikkelingen van plangebied Meerstad.