Op avontuur in Maisdoolhof Meerstad vanaf 22 juli
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Op avontuur in Maisdoolhof Meerstad vanaf 22 juli

Op avontuur in Maisdoolhof Meerstad vanaf 22 juli

Vanaf zaterdag 22 juli kunnen alle speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. De hele zomer lang kan gezocht worden naar de uitgang én naar de Meerstad-Schatkist. Deze schatkist staat iedere week op een andere plaats en bevat een verrassing voor de gelukkige vinder. In de 2,5 hectare grote dwaaltuin met maar liefst 4 kilometer aan paden is dat nog geen gemakkelijke opgave, maar de vernieuwde uitkijktoren in het midden van het doolhof kan de speurders helpen!
Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof waarin gespeurd kan worden naar de dieren van Meerstad. Naast het doolhof kan gespeeld worden in de zandbak en geklauterd worden op boomstammen.
Het Maisdoolhof Meerstad is een belevenis voor jong en oud, de toegang is gratis.

In de vakantieperiode van 22 juli t/m 3 september is het Maisdoolhof Meerstad dagelijks vanaf 10:00 uur tot 17:30 uur geopend. Na de schoolvakantie is het maisdoolhof open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Het maisdoolhof blijft, zolang de weersomstandigheden het toelaten, open tot en met oktober.
Alle overige praktische informatie en de mogelijkheden voor kinderfeestjes vindt u hier.