Open Dag in Meerstad druk bezocht!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Open Dag in Meerstad druk bezocht!

Open Dag in Meerstad druk bezocht!

De Open Dag in Meerstad op zaterdag 8 juni jl. was een succes! Ruim 100 belangstellenden brachten een bezoek aan de eerste woonwijk Meeroevers en maakten kennis met het brede woningaanbod, de nieuwe vaarverbinding, uitkijktoren en alles wat Meerstad een fijne plek maakt om te wonen & leven.

Er was volop belangstelling voor alle segmenten waaronder de waterwoningen, de vrije kavels én het nieuwste aanbod van groei- en starterswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen dat zaterdag in verkoop ging. Er zijn tal van opties verleend en dat stemt ook de betrokken makelaars en ontwikkelaars zeer tevreden. De Meerstad-starterslening, die het huishoudens met belangstelling voor nieuwbouw mogelijk maakt om hun woonwens te realiseren, was eveneens in trek, daarnaast namen velen een kijkje in de brede school en de modelwaterwoning. Deze wordt nu ingericht en daarna op afspraak opengesteld  voor iedereen die eens sfeer wil proeven en wil ervaren hoe het is om te wonen op het water. Naar verwachting wordt het nieuwe woningaanbod in Meeroevers op korte termijn nog verder uitgebreid met huurwoningen (vrije sector), rijwoningen en tweekappers.

Meer informatie over het nieuwste woningaanbod met onder meer de groei- en starterswoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen is binnenkort ook te verkrijgen via onze online woningaanbodpagina. En natuurlijk bent u van ma. t/m zat. van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum!