Gratis watersporten voor kinderen 16 t/m 18 september in Meerstad!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Gratis watersporten voor kinderen 16 t/m 18 september in Meerstad!

Gratis watersporten voor kinderen 16 t/m 18 september in Meerstad!

Kinderen die altijd al eens hebben willen suppen, kanoën of zeilen, kunnen hun hart ophalen! Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 september meert Optimist on Tour weer aan op het Woldmeer in Meerstad. Drie dagen lang kan je gratis watersporten en leer je bovendien veel over water!

Locatie en programma

Optimist on Tour vindt plaats op het Woldmeer, locatie Waterviolier/Meeroeverslaan (in de havenkom). Naast het kennismaken met watersporten, kunnen kinderen bij het Optimist on Tour Laboratorium proefjes doen. Zo leren ze op een speelse manier wat er allemaal te vinden is in het water en waarom de waterkwaliteit zo belangrijk is.

Deelname basisscholen

Optimist on Tour heeft scholen met de groepen 5 t/m 8 uitgenodigd. In een 1,5 uur durend lesprogramma leren kinderen de beginselen van de watersport.

Vrije inschrijving

Naast het programma voor basisscholen is er nog voldoende plek voor individuele kinderen die ook kennis willen maken met verschillende watersporten. Je kan je vrij inschrijven voor de donderdag en vrijdag na 15.00 uur en op zaterdag. Schrijf je hier zo snel mogelijk in want vol = vol.

Optimist on Tour en corona
Optimist on Tour Meerstad wordt volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en volgens de maatregelen van de Rijksoverheid uitgevoerd. Kijk hier voor het coronaprotocol dat de organisatie hanteert.