Optimist on Tour komt weer langs!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Optimist on Tour komt weer langs!

Optimist on Tour komt weer langs!

Ook dit jaar komt Optimist on Tour weer langs in Meerstad. Tijdens het tweedaagse evenement kunnen kinderen leren zeilen, kanoën of suppen. Er kan weer volop genoten worden op het prachtige Woldmeer tijdens dit evenement! De organisatie van Optimist wordt dit jaar gedaan door het Watersportverbond in samenwerking met Zeil-Surfschool Meerstad.

Optimist on Tour vindt plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 juni. Overdag is er een programma voor de basisscholen die zijn uitgenodigd door de organisatie van Optimist on Tour. Naast het programma voor basisscholen is er nog plek voor individuele kinderen die ook kennis willen maken met verschillende watersporten.

Naast de verschillende watersporten is er ook een laboratorium te vinden tijdens Optimist on Tour. Hier kunnen kinderen proefjes gaan doen, zodat ze op een speelse manier leren waarom waterkwaliteit belangrijk is.

Watersportevenement Dorpsbelangen Meerstad

Kan jouw kind geen genoeg krijgen van het waterplezier? Goed nieuws! Naast Optimist on Tour wordt er door Dorpsbelangen Meerstad ook nog een watersportevenement georganiseerd op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni. Meer informatie hierover vind je op hun website.

Inschrijvingen en verdere informatie

Je kunt je inschrijven via de website van Optimist on Tour.