Prijzen en oppervlaktes eilandkavels De Zeilen bekend
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Prijzen en oppervlaktes eilandkavels De Zeilen bekend

Prijzen en oppervlaktes eilandkavels De Zeilen bekend

Voor zelfbouwers is het een droom die uitkomt: een kavel aan het water waar je je eigen huis kunt bouwen. In De Zeilen liggen de bouwrijpe kavels niet alleen aan het water maar ook nog eens op wooneilanden. Dat is pas echt wonen aan het water.

Prijzen en oppervlaktes bekend

Op 15 november gaan de kavels in de verkoop en vandaag zijn de kavelprijzen en oppervlaktes bekend gemaakt. De grootste kavel is 1204 m2 en kost € 354.642, vind je dat te groot dan zijn er ook kleinere kavels beschikbaar. De kleinste kavel is 433 m2 en kost € 135.983. Voor de prijzen van de kavels op Brikland kijk je hier, de prijzen voor de kavels op Zeilanden bekijk je hier. Voor welk plekje op de eilanden ga jij?

Kom de kavels bekijken

Kom tijdens de kavelkijkdag op 12 oktober zelf de kavels bekijken. De kavels zijn uitgezet met lint, zo ervaar je direct welke plek jou aanspreekt. Loop de route over de eilanden, beleef de omgeving en geniet van de vergezichten over het Woldmeer. Meer informatie over de kavelkijkdag vind je hier.

Start verkoop

Heb je je kavel gevonden? Kom dan naar de start verkoop tijdens de Nieuwbouwbeurs XL op 15 november. Je kunt je dan meteen inschrijven voor de kavel van je voorkeur. Houd voor meer informatie over de kavels en de start verkoop onze website in de gaten.

Heeft u vragen over de kavels dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur Harriëtte Frizo via ons algemene nummer 050 5995710. Op 3 en 4 oktober kan dit via het nummer 06 34950772.