Project ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’ uitverkocht
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Project ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’ uitverkocht

Project ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’ uitverkocht

De bouwwerkzaamheden voor de eerste drie vrijstaande woningen uit het project ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’ van VDM wonen zijn al een aantal weken bezig en verlopen voorspoedig. Inmiddels is ook de begane grond vloer van de vierde woning gelegd. In totaal worden er op deze locatie aan de Meeroeverslaan negen van deze riante woningen gerealiseerd. Onlangs werd de laatste verkocht en hiermee is het succesvolle project nu uitverkocht.

Woningbouwproject ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’
Samen met de architect ontwikkelde VDM een woningtype per kavel. De oppervlakte van de negen kavels varieert van circa 530 tot 600 m². Aan de achterzijde sluiten de kavels aan op de circa 15 meter brede kwelvaart, waarvan de rietkragen voor een natuurlijke scheiding zorgen met de achtertuin.

Door toepassing van verschillende soorten kappen, kleurgebruik en verspringende rooilijnen zal de uitstraling van dit stukje Meeroeverslaan divers worden en dat past goed binnen het karakter van de brede, groene laan. Daarnaast was er keuze uit verschillende optiemogelijkheden om de woningen verder te verfraaien en dus helemaal naar eigen wens en smaak te realiseren.