Project Meerhoven genomineerd in Grote Groninger Gebouwenenquête 2018
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Project Meerhoven genomineerd in Grote Groninger Gebouwenenquête 2018

Project Meerhoven genomineerd in Grote Groninger Gebouwenenquête 2018

Voor de tweede keer op rij is er een project in Meerstad genomineerd voor de Grote Groninger Gebouwenenquête! Deze enquête voor het mooiste gebouw van Groningen, is een traditioneel onderdeel van de jaarlijkse Dag van de Architectuur in Groningen. Met de enquête willen de initiatiefnemers een zo groot mogelijk publiek interesseren en enthousiasmeren voor architectuur.

Wil jij graag je stem uitbrengen voor het project Meerhoven of meer weten over de Dag van de Architectuur Groningen op 1 juni a.s.? Klik dan hier.

Project Meerhoven
Meerhoven, ontworpen door De Unie Architecten, is een intiem buurtje van koop- en sociale huurwoningen in de wijk Meeroevers. Een gezamenlijk, groen woonerf vormt de ruimtelijke spil van het plan. De voordeur en de keuken zijn hierop georiënteerd. De woonkamers liggen aan de achtertuinen waardoor er een prettige combinatie van privacy en buurtgevoel ontstaat. De woningen in Meerhoven zijn duurzaam, gasloos en hebben strakke robuuste houten gevels. De grootte en kwaliteit van de woningen, gecombineerd met de groene setting, zorgt voor een uniek woonmilieu.

19 mei – Open Dag
Om het project bij belangstellenden in architectuur en woningbouwontwikkelingen in Groningen onder de aandacht te brengen, opent ontwikkelaar Rizoem de deuren van project Meerhoven op zaterdag 19 mei a.s. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 15.00 uur om een kijkje te komen nemen.