Projectbureau en infocentrum Meerstad verhuizen naar Tersluis!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Projectbureau en infocentrum Meerstad verhuizen naar Tersluis!

Projectbureau en infocentrum Meerstad verhuizen naar Tersluis!

Meerstad is in beweging. Ondanks dat er nog volop wordt gebouwd in Meeroevers, vinden de meeste ontwikkelingen toch plaats in en rond de wijk Tersluis. Wij willen meebewegen met deze ontwikkelingen in het gebied, zodat we bewoners en bezoekers zo goed mogelijk kunnen blijven informeren en faciliteren. Van dichtbij, daar waar de actie is.

Ons drijvende kantoor en informatiecentrum verhuizen daarom deze zomer van Meeroevers naar Tersluis. De verhuizing staat, mits de weersomstandigheden meezitten, gepland in week 32 (6 t/m 10 augustus).

Wij hebben een week gereserveerd voor deze verhuizing. Zodra het water weer stroomt en de elektriciteit is aangesloten, zijn onze deuren weer geopend. Naar verwachting zullen wij vanaf maandag 13 augustus weer bereikbaar zijn. Wijkzaken blijft tijdens de verhuizing wel bereikbaar.

We kijken uit naar uw komst op onze nieuwe locatie, met wederom een prachtig uitzicht over het Woldmeer en het toekomstige Park Meerstad. Voor de laatste informatie over de verhuizing en onze bereikbaarheid adviseren wij u onze website en/of Facebook/Instagram in de gaten te houden!

Ons nieuwe bezoek- en postadres is:

Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV MEERSTAD
T. 050 – 599 57 10
E. info@meerstad.eu

Met vriendelijke groet,
Bureau Meerstad

Klik op de afbeelding om te vergroten